“Amor Por Amor” este noul single Pepe, o piesa anuntata de ceva timp si asteptata cu interes de catre fani mai ales ca partea de flamenco, reprezentativa pentru artist este de data aceasta mult mai prezenta. Astfel, cu “Amor Por Amor”, Pepe revine in atmosfera muzicala ce l-a consacrat, intr-un sound adus in 2015, noua melodie fiind parte a unui proiect mult mai mare la care Pepe lucreaza pentru finalul acestui an.

Piesa este scrisa in spaniola partea de compozitie apartinand artistului care a lucrat alaturi de Mihai Dinescu pentru aceasta. Productia a fost realizata la Rappin’On, Razvan Matache semnand aranjamentul final, “Amor Por Amor” devenind astfel cea de-a treia colaborare cu studioul si echipa lui Connect-R dupa “Iubire ca Niciodata” si “E Vara Mea”.

“Nu am renuntat niciodata la partea de latino, la flamenco si consider ca absolut toate piesele mele definesc o singura personalitate muzicala chiar daca cele mai recente dintre single-urile lansate au fost ceva “mai pop” sau “mai R’N’B” :). Intradevar, din acest punct de vedere, “Amor Por Amor” este o intoarcere in “tabara de baza”, cum se spune. Piesa s-a scris mai mult singura, eu si cu Mihai (Dinescu) doar transpunand muzical foarte repede ceea ce simteam in acel moment. ”

Cod ISRC: RO-PLA-15-00007
Producator: Pepe Latin Music
Editor: Pepe Latin Music
Artist: Pepe (Ionut Nicolae Pascu)
Compozitie: Pepe, Mihai Dinescu
Versuri: Pepe
Aranjament: Razvan Matache (Rappin’ On Production)