“Ce fata” este cel mai nou single pe care Pepe il va promova in perioada urmatoare. Este cel de-al treilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa “Femei periculoase” si “Iubire interzisa” .

“Ce fata” este o piesa care imi place foarte mult si spre deosebire de celelalte productii de pe album a iesit repede. Am pus deja pe foaie si o idee de videoclip mai ales ca, dupa o prima auditie, foarte multi dintre prieteni si colegi asteapta invitatia la filmari :). Va fi o petrecere nebuna, nebuna de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus intr-un fel sau altul in situatia pe care o povesteste “Ce fata” asa ca totul o sa decurga natural :). Am vrut ca sound-ul piesei sa fie diferit de ceea ce am facut pana acum. De la linia melodica si pana la mix si master totul este dus catre partea de club a lucrurilor. ”Ce fata” va fi promovata la TV si pe radio in perioada urmatoare si sper ca in cel mai scurt timp posibil sa filmam si clipul. ”

Compozitia noului single, “Ce fata” este semnata de Pepe, tot el detinand creditele si pentru versurile piesei. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.

Cod ISRC: RO-PLA-13-00001
Artist: Pepe
Titlu: Ce fata
Anul: 2013
Tara in care a fost realizata inregistrarea: Romania
Durata: 3:04 min
Label: Pepe Latin Music
Label Original: Pepe Latin Music
Producator actual / Licentiat Actual: Pepe Latin Music
Editor: Pepe Latin Music
Autor: Pepe (Ionut Nicolae Pascu)
Textier: Pepe (Ionut Nicolae Pascu)