Pepe a lansat astazi “Sol De Playa” versiunea in limba spaniola a single-ului “E Vara Mea”, colaborarea artistului cu Arando Marquez ce se bucura de un feedback excelent din partea publicului si care a castigat in urma cu o saptamana premiul pentru “Cea mai buna melodie” a acestei veri la Mamaia Music Awards.

“Sol de Playa” a fost inregistrata de catre Pepe in acelasi timp cu varianta in limba romana, productia piesei apartinand echipei de la Rappin’ On. Connect-R semneaza alaturi de Adrian Cristescu partea de compozitie.

“Ideea de a face aceasta varianta mi-a venit in studio, la inregistrari. Fiind o piesa cu puternice influente latino chiar daca orchestratia, beat-ul, tot aranjamentul este house-dance am zis ca trebuie neaparat sa aiba si o varianta in spaniola. “Sol de Playa” este de altfel, prima piesa de la Pepe Latin Music ce este promovata si international 🙂 iar semnalele primite pana acum sunt cel putin incurajatoare. Foarte multi prieteni si fani m-au indemnat sa dezvolt si aceasta parte a lucrurilor, ne-am tot gandit cum si ce si ma bucur ca primul pas a fost facut astfel fiindca “Sol De Playa / E Vara Mea” a confirmat asteptarile cel putin in Romania, pentru moment. 🙂 Pana la urma, e vara mea iar surprizele nu se opresc aici :).”

Videoclipul pentru “Sol De Playa” a fost filmat la sfarsitul lunii iunie impreuna cu “E Vara Mea” in regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producatorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru. Partea de make-up ii apartine Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupa Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB. “Sol de Playa / E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, dupa “Iubire ca niciodata”, videoclipul filmat la sfarsitul anului trecut.

Single Credits “Pepe featuring Arando Marquez – Sol de Playa”

ISRC: RO-PLA-14-00004
Producer: Pepe Latin Music
Publishing: Pepe Latin Music
Artists: Pepe
Composers: Connect-R, Adrian Cristescu
Lyrics: Pepe

Music Video Credits “Pepe featuring Arando Marquez – Sol de Playa”

Producer: Pepe Latin Music
Director: Dan Petcan
DOP: Bogdan Filip