Fara indoiala este faptul ca Pepe este unul dintre cei mai indragiti si populari artisti romani iar daca s-ar putea pune totul intr-o balanta, aceasta ar trage cu siguranta mai mult inspre partea feminina poate si pentru ca la Pepe iubirea si pasiunea se manifesta cat se poate de sincer  in fiecare nota, in fiecare vers, in fiecare piesa din repertoriu. Si ce moment mai frumos din an ar putea fi pentru o invitatie la concert al lui Pepe daca nu inceputul lunii martie, o luna ce apartine in intregime femeii, inspiratia si subiectul principal pentru majoritatea covarsitoare a melodiilor artistului.

Astfel, Pepe ofera weekendul acesta in dar de primavara si recunostinta pentru toate femeile, “Picaturi de Dragoste”, un concert dedicat in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor, duminica, pe 6 martie, in Constanta la Cora Bratianu. “Numai iubirea”, “Iubire Ca Niciodata”, “Mama”, “O femeie cat o suta” sau “Lacrimi De Fericire” sunt doar cateva dintre refrenele ce vor putea fi ascultate live si bineinteles ca Pepe va interpreta alaturi de trupa sa si “Picaturi de Dragoste”, single-ul nou lansat si cea mai ceruta piesa din acest moment.

Concertul este programat pentru ora 18.00 iar intrarea este gratuita. Mai multe informatii vor fi afisate pe site-ul organizatorului Cora.Ro dar si pe pagina oficiala de Facebook: Fb.Com/CoraHipermarket.