Inaugurat in vara acestui an, centrul de evenimente Magic Place deschide publicului larg ballroom-ul modular Grant cu o suprafata de peste 1000 mp si peste 500 de locuri la masa, pentru o fastuoasa petrecere de Revelion si va invita sa petreceti clipe magice alaturi de prieteni, colegi si familie intr-un decor spectaculos si cu un program de exceptie!

Impreuna cream MAGIE!

Festivitatile sunt programate sa inceapa la ora 21:30 si vor continua pana in zorii primei zile a anului 2017.

Mai multe nume celebre, staruri din showbiz-ul romanesc vor intretine atmosfera pe ringul de dans cu muzica live pe toata durata noptii: Pepe, Monica Anghel, Mahala Rai Banda, Ovidiu Anton, Mihai Bajinaru, Taraf Bucuresti si Elena Niciu, Alexandru Anghel si Magic Sax.

Pentru numaratoarea inversa si toastul cu sampanie de la miezul noptii sunteti invitati pe terasa eleganta sa va delectati cu un grandios spectacol de artificii.

Meniul festiv cuprinde specialitati din bucataria romaneasca si internationala – o imbinare perfecta de arome, texturi si culori, de modern si traditional, exotic si familiar – pregatite sub atenta supraveghere a renumitului executive chef Balan, medaliat la campionatul european de Catering si detinator Guinness World records.

Savuroasele preparate culinare vor fi acompaniate de o selectie de bauturi premium din cele mai variate, in regim “Open Bar”, iar ca desert, un delicios tort mousse straciatella si inghetata de cocos, impreuna cu piramida de fructe si fantana de ciocolata vor incanta simturile si vor satisface si cele mai pretentioase gusturi.