Alex Velea, Pepe, Directia 5, Raluka, Ami si Ellie White sunt artistii care au fost invitati sa urce anul acesta pe scena Zilelor Becleanului, spre incantarea orasenilor. Evenimentul care va marca 781 de ani de atestare documentara a urbei de pe Somes se va desfasura in perioada 18-21 august, de joi pana duminica.

Daca zilele de joi si vineri sunt dedicate deschiderii oficiale si evenimentelor culturale si sportive, zilele de sambata si duminica sunt cele rezervate concertelor in aer liber, atat cu muzica populara, cat si usoara. Pentru a se bucura de spectacol, toti beclenarii sunt asteptati in Piata Mare, acolo unde administratia locala va organiza editia a XIV-a a Zilelor orasului.

Ca de fiecare data, oamenii vor putea sa-si cumpere bautura si mancare de la tarabele care vor fi amplasate in zona, iar copiii se vor putea bucura de jocuri in aer liber.

Potrivit Primariei Beclean, sambata vor canta mai multi artisti de muzica populara, principalul invitat fiind Cristian Pomohaci. La programul de muzica usoara au fost invitati Raluka, Ami si Alex Velea. Duminica, va fi randul altor artisti de muzica populara in frunte cu Varu’ Sandel, iar la sectiunea „muzica usoara” vor canta Ellie White, Pepe si Directia 5.