In perioada 8-9 octombrie va avea loc editia 2016 a „Zilelor Toamnei la Urlati”, un eveniment care a intrat deja in traditie, ajungand la cea de-a XIII-a editie. Organizatorii – Primaria si Consiliul Local Urlati – au pregatit un program deosebit, menit a satisface toate gusturile, fiind invitati artisti de prima mana, atat de muzica usoara cat si populara.

Primar, Marian Machitescu: „Zilele Toamnei la Urlati au devenit o traditie si ma bucura faptul ca, inca de la prima editie, evenimentul a fost apreciat de catre urlateni si de catre oameni veniti din toate localitatile invecinate si nu numai. Consider ca, o data pe an, oamenii merita sa li se dedice o asemenea sarbatoare in care sa se bucure alaturi de familie, de prieteni, de cei apropiati, intr-o atmosfera de sarbatoare. Va invit pe toti  la editia 2016 a Zilelor Toamnei!”

Evenimentul se va desfasura in Centrul Civic al localitatii. Vor urca pe scena, in cele doua zile ale festivalului, pe langa artisti locali, ansambluri folclorice si de dansuri din Urlati si din alte localitati prahovene, urmatorii artisti: Connect-R, Pepe, Talisman, Minodora, Cristi Dules, Ileana Ciuculete, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Anda Adam, Aurel Moga, Bianca (Vocea Romaniei). Evenimentul va fi prezentat de catre Roxana Vasniuc.