Dragobetele din acest an devine #DragoPEPE !!! Artistul aduce “Picaturi De Dragoste” in stilul care l-a consacrat !!!

Lansata de “Valentine’s Day”, cea mai noua piesa a lui Pepe, “Picaturi De Dragoste” a avut exact timpul necesar pentru a ajunge una dintre cele mai cerute melodii de Dragobete. Mesajele, comentariile, aprecierile primite in emisiunea de astazi dimineata de la Radio ZU si ZUTV confirma intru totul acest lucru. Mihai Morar si Daniel Buzdugan erau in cautarea unei definitii cat mai complete a ceea ce inseamna iubirea si au apelat la ajutor profesionist.  La final, dupa ce au fost ascultate live, la cererea ascultatorilor, cele mai indragite refrene ale lui Pepe, concluzia matinalilor a fost una singura: “Cel putin in acest an Dragobetele ar trebui rebranduit in #DragoPEPE. El stie sa puna “picaturi de dragoste” pe muzica si, mai ales, ii este foarte usor sa faca acest lucru.”

“Pana la urma “numai iubirea, doar iubirea iti da speranta sa traiesti”, vorba unui cantec. Important zic eu este sa incercam sa ii aratam celuilalt ceea ce simtim in fiecare zi, nu numai de Ziua Indragostitilor. Iar masura poate fi chiar atat de simpla … Picaturi De Dragoste”, a spus Pepe.

Noua piesa a lui Pepe, “Picaturi De Dragoste” este produsa in intregime de catre artist atat in ceea ce priveste partea de compozitie cat si din punct de vedere al versurilor si cu siguranta aceesta este motivul pentru care i se potriveste atat de bine, ca si linie melodica, ca si mesaj, ca si interpretare.

“Picaturi De Dragoste” a fost lansata direct cu un videoclip, echipa DAW, cea care produs partea video alegand sa urmareasca indeaproape ideea generala a lucrurilor, mai multa traire si mai putine lucruri sofisticate, mai multa pasiune si mai putine artificii tehnice. George Potcovaru semneaza imaginea iar Alex Toma este producatorul executiv. Bogdan Grigore de la Arta-Digitala.Ro detine creditele pentru fotografiile ce insotesc intreaga campanie de promovare. Din punct de vedere muzical, noul single, “Picaturi de Dragoste”, este o productie Pepe Latin Music, echipa proprie a artistului ocupandu-se totodata si de partea de publishing.