Nonis G a lansat un nou single, “Te Abandonez”, un featuring de exceptie cu Pepe

“Te Abandonez” este cea mai noua piesa a lui Nonis G, un featuring cel putin inedit insa cu siguranta reusit cu Pepe. Noul single este cea de doua colaborare surpriza a lui Nonis dupa ce in urma cu doar cateva luni ascultam o varianta remix la “Te astept sa vii”, Mirabela Dauer fiind artistul cu care a lucrat pentru acel proiect. De data aceasta Nonis a ales sa faca o piesa “din zero”, “Te abandonez” avand toate ingredientele si deci toate sansele sa devina una dintre piesele verii lui 2016.

Pentru Pepe, noul single lansat reprezinta insa o premiera fiindca este prima piesa pe care el este doar invitat, doar “featuring”. Compozitia ii apartine lui Nonis, versurile fiind semnate impreuna, de catre cei doi.

“Consider acest proiect ca fiind cel mai matur proiect al meu de pana acum. Suflete pe portative … sentimente puse in cuvinte simple si trairi intense pe ritmuri pasionale !!! Înca de la primele acorduri am știut că acest feat. va fi cu Pepe, un artist pe care il respect foarte mult, de un profesionalism exemplar. Muzica s-a nascut înaintea comertului, iar acest dar de pret nu vine din vreun interes material, așa că tot ce îmi doresc de la această piesă este să simtiti cât mai mult și cât mai mulți, de fiecare data cand o veti auzi !!! God is love and love is music !!!” a declarat Nonis G in timp ce Pepe a spus:

“De ce este Nonis un pic abatut pe noul single??? Pentru ca “a lasat femeile sa faca ce vor ele !!!” Avem in sfarsit, pus pe note, raspunsul la ceea ce se poate intampla daca il ascultam si punem in practica intocmai ceea ce ne-a invatat el cu insistenta. Lasand un pic gluma la o parte, am acceptat cu mare placere propunerea mai ales ca a venit si ca o provocare fiind prima piesa pe care eu sunt doar invitat. Mi-a placut de la prima auditie poate si datorita faptului ca este o piesa cu mesaj si sunt convins ca in aceasta vara isi va gasi loc in playlist-urile cluburilor, teraselor si de ce nu, al radiourilor, fiindca are tot ceea ce ii trebuie sa fie acolo, sus.”


Download “Nonis G feat. Pepe – Te Abandonez”: http://www58.zippyshare.com/v/XBzM2Iw0/file.html
Download “Nonis G feat. Pepe – Te Abandonez” – Extended Version: http://www83.zippyshare.com/v/jDy4waMz/file.html