Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu si Serban Copot  sunt concurentii care, alaturi de Maria Buza, Adina Raducan, Nico, Misha si Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, in cel de-al zecelea sezon al show-ului transformarilor care va incepe, in aceasta toamna, la Antena 1.

Sunt foarte incantat sa particip la “Te cunosc de undeva!”, desi nu pot sa ascund faptul ca imi este foarte frica de personajele feminine pe care le voi avea de interpretat. Pe de alta parte, atunci cand am emotii mai mari imi iese treaba mai bine”, spune Dorian Popa.

Sursa Articol: Pepe se intoarce la "Te Cunosc De Undeva!"Entuziasmat ca participa la cel de-al zecelea sezon al show-ului se arata si Dima Trofim. “Mi-a placut mult ideea sa vin. Nu mi-e teama de nimic, pentru ca suntem la un show, nu dam Bac-ul. E un noroc sa fiu impreuna cu Dorian in acest proiect. O sa ne distram!”, adauga Dima.

Actorul Lucian Ionescu se bucura, la randu-i, sa intre in minunatul joc al transformarilor. “Mi-am dorit sa vin la „Te cunosc de undeva!” pentru ca este o emisiune ce cuprinde toate cele trei arii care imi plac: muzica, actoria si dansul. Si faptul ca sunt toate impreuna este extraordinar”, spune Lucian.

Pepe, castigatorul sezoanelor trei si patru, va participa de data aceasta in duet, alaturi de Maria Buza. “Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” Si consider ca m-am intors acasa. Doar ca acum nu mai lupt cu Maria Buza, ci luptam impreuna (rade) Mi-era dor de toata lumea de aici, de emotia aceea din lift… Apropo, s-a schimbat liftul! (rade). E misto ca acum, eu Si Maria, descoperim personajele impreuna Si mergem mult pe improvizatie”, spune Pepe.

Si Serban Copot se  bucura sa vina din nou, la “Te cunosc de undeva!”. “M-a surprins propunerea pentru ca, totusi, am fost doua sezoane. Inseamna ca le-a fost dor de mine si asta m-a bucurat”, spune el.