Pepe forţeaza un pic vara lui 2017 care este atât de aproape şi lanseazâ “Sentimente Intense”, o piesa scrisă şi produsă pentru a fi adăugată direct, definitive şi irevocabil în playlisturile petrecerilor ce vor veni. Este cumva deja o tradiţie şi Pepe o păstreaza ca înainte de fiecare sezon estival să propună un single ce ulterior să devina soundtrack-ul perfect al nopţilor fierbinţi de vară.

La Industria J s-a ocupat de producţia executivă a piesei, Pepe semnând în parte compoziţia alături de Jimmy Dub, Dj Bonne şi Omar versurile fiind scrise de chiar de artist. Vorbim de o premieră aici fiindcă pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noului label.

“Am ştiut că piesa este pentru Pepe de la început, de la primele acorduri şi prima linie melodică şi mă bucur de această colaborare mai ales că pentru La Industria J este un punct în timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio şi sunt absolut convins că e cel mai bun start pe care îl puteam avea în noua formula.” spune Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.

Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Barbulescu în ROSAMARIA. Este primul clip filmat aici de când locaţia a fost complet renovata. ROSAMARIA este cel mai nou club live ce se va deschide în chiar centrul Bucureştiului şi, mult mai important de atât, este proiectul de suflet al lui Pepe despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. Pregătirile pentru deschidere sunt pe ultima suta de metri totul aratând fabulos lucru ce se poate vedea şi în “Sentimente Intense”.

Credite Single “Pepe – Sentimente Intense”

Cod ISRC: RO-PLA-17-00013
Producator: Pepe Latin Music
Editor: Pepe Latin Music
Artist: Pepe (Ionut Nicolae Pascu)
Compozitie: Pepe (Ionut Nicolae Pascu), Nastase Octavian, Buzea Florin, Omar Secada
Versuri: Pepe (Ionut Nicolae Pascu)
Produs de LA INDUSTRIA J pentru PEPE LATIN MUSIC

Credite Video “Pepe – Sentimente Intense”

Producator: Pepe Latin Music
Editor: Pepe Latin Music
Regie: Lucian Barbulescu
Productie Executiva: Lucian Barbulescu
Foto: Silviu Enache