“Sarutul ei este cea mai dulce tortura” spune Pepe insa cu siguranta nimeni nu se astepta ca tocmai un sarut sa creeze atatea controverse. Aflam cum de fapt au stat lucrurile in ceea ce priveste #Tortura despre care s-a tot vorbit in ultimele zile in cel mai recent videoclip lansat de Pepe.

In rol principal, Roxana Vancea este cea care a depasit cu foarte mare lejeritate tot ceea ce poate fi vazut ca si comun inclusiv granita intre imaginatie si realitate, Iulia, prietena ei cea mai buna, castigatoarea Bikini Fitness 2015 fiind motivul pentru care Roxana a dus pasiunea la cote extreme. Momentul fierbinte a continuat oricum si dupa ce s-a dat de mult “Stop”, echipa de productie fiind pusa de mult in dificultatea de a nu stii ce, cum si mai ales cat sa ramana din tot ceea ce s-a tras.

“A fost o zi de filmare intre prieteni. Cu siguranta acesta a fost si motivul pentru care nu a existat loc de inhibitii sau orice altceva in acest sens. Ii multumesc Roxanei si Iuliei pentru tot, lui Geo si echipei lui pentru partea tehnica a lucrurilor, celor de la Exclusive Fitness pentru suport.”   a spus Pepe iar Roxana a adaugat:   “Imaginile vorbesc mai mult decat o mie de cuvinte. 🙂 M-am simtit foarte bine la filmari, mie mi-a placut si sunt convinsa ca o sa le placa tuturor ce a iesit chiar daca unii nu or sa recunoasca. :)”