Videoclipul piesei #Tortura, interzis initial sub 18 ani, a fost interzis total

“Sarutul ei” se pare ca nu este numai o tortura pentru Pepe ci si motivul principal pentru care videoclipul piesei #Tortura, interzis initial sub 18 ani, a fost interzis total ieri.  In urma multiplelor rapoarte primite pentru scene indecente si imorale, cei de la You Tube au luat decizia directa de a elimina videoclipul de pe contul oficial al Pepe Latin Music la numai 30 de ore dupa ce acesta fusese urcat, cateva sute de mii de oameni reusind totusi sa acceseze materialul pana in momentul cenzurarii totale.

Videoclipul este insa disponibil in continuare pentru ca a fost urcat pe site-ul oficial al lui Pepe, Tortura.Pepe.Ro fiind linkul direct pentru accesare. Intre timp a fost trimisa si o contestatie asupra deciziei. Fiind vorba de o simpla optiune personala si o libertate de alegere, finalul videoclipului nu va fi modificat in nici un fel si cu siguranta va fi disponibil din nou, necenzurat, in toate mediile.

“Foarte multe de spus nu sunt. M-am uitat din nou la clip dupa ce acesta a fost eliminat de pe You Tube si pentru ca in continuare nu am vazut ceva nelalocul lui am luat decizia sa il urc direct pe site, acolo unde nu il poate scoate nimeni. Cu siguranta el va fi diponibil cat de curand din nou si pe YouTube mai ales ca baietii de acolo vor trebui sa analizeze cu atentie despre ce este vorba si am eu o vaga impresie ca o sa le placa. 🙂 Ceea ce am inteles insa in urma acestei experiente este ca nu prea te poti juca foarte tare cu tot ceea ce nu este in zona obisnuitului si comunului si suntem inca foarte departe in a intelege tot ceea ce inseamna optiune personala, libertatea de a alege de unul singur ce, cand si mai ales cum vrei.”

Pepe - Tortura